СБУ нейтралізувала мережу коригувальників вогню по Слов'янську, Бахмуту та Краматорську

Служба Безпеки України нейтралізувала коригувальників вогню по Слов'янську, Краматорську та Бахмуту. Про це повідомляє прес-служба відомства у своєму телеграм-каналі 31 серпня.

"У ході контрдиверсійної «зачистки» прифронтових районів сходу України Служба безпеки знешкодила ще одну російську агентурну мережу. Зловмисники розвідували місця розташування та маршрути переміщення Сил оборони нашої держави на території Донеччини, зокрема в районах Слов’янська, Бахмуту і Краматорська. Для збору розвідданих вони здійснювали приховане візуальне спостереження за об’єктами з використанням фото-, відеофіксації", - йдеться у повідомленні СБУ.

 

Зазначається, що зібрані відомості передавали представникам спецслужб РФ через заздалегідь відпрацьовані анонімні Телеграм-канали, додаючи геолокації.

 

До складу агентурної мережі входили п’ятеро місцевих жителів, завербовані російськими спецслужбами.

Як повідомлялося раніше, 27 серпня СБУ оголосила про підозру 10 колаборантам у Донецькій та Луганській областях.  

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті