Російський бойовик на прізвисько "Людожер" просить "чмобиків" їхати на фронт швидше: у його підрозділі залишилося 7 осіб

Російський бойовик на прізвисько «Людожер», який працював директором цвинтаря, а тепер воює в Україні, закликав мобілізованих в РФ "чмобиків" швидше їхати на фронт через високі втрати в російських підрозділах. Заклик «Людожера» опублікували російські ЗМІ.

«Ми відступаємо зараз і переживаємо через це, нам потрібен наступ. Чекаємо, приїжджайте», - звернувся «Людожер» до мобілізованих.

При цьому «Людожер» нарікає, що з 19 вересня з 23 осіб у його підрозділі залишилося лише 7, "тому люди потрібні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, мобілізований із РФ здався в полон через 5 днів після відправки в Україну.

А майже щодня в лісах на Харківщині знаходять "загублених" окупантів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті