Росія вперше вивела у Чорне море новий ракетоносій "Циклон"

Росія вперше вивела на бойове чергування у Чорне море новий ракетоносій «Циклон». Про це в  повідомила  очільниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі "Еспресо" 22 серпня.

За її словами, на ранок в море виведено одразу три ворожих кораблі з "Калібрами" сумарним залпом до 20 ракет. Серед них малий ракетний корабель «Циклон», який у липні 2023 року був прийнятий до складу ЧФ РФ.

Гуменюк також зазначила, що  російські окупанти за допомогою поодиноких ударних безпілотників проводили "розвідку боєм" нашої ППО. "Це означає, що рашисти готові до виконання нових ракетних ударів по території України", - попередила Гуменюк.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті