РФ провела "тренування" з нанесення "масованого ядерного удару у відповідь"

У росії під керівництвом путіна пройшли тренувальні пуски балістичних і крилатих ракет, а також так звані тренування з нанесення "масованого відповідного ядерного удару". Про це повідомляють російські ЗМІ 26 жовтня.

Як повідомляється, "пройшло тренування наземних, морських та авіаційних стратегічних сил стримування, під час якого пройшли практичні пуски балістичних та крилатих ракет".

Крім того, міністр оборони РФ Шойгу зазначив, що було проведено тренування щодо завдання масованого ядерного удару "у відповідь на удар противника".

Міжконтинентальну балістичну ракету "Ярс" запустили по полігону "Кура" з акваторії Баренцевого моря. Також було задіяно літаки дальньої авіації Ту-95МС, які запускали крилаті ракети повітряного базування.

Російські ЗМІ заявляють, що "поставлені завдання для стримувальних сил виконані", а всі ракети досягли цілей, "підтвердивши свої характеристики".

Як раніше повідомлялося, росія розпочала роботу з навчання сил ядерного стримування "Гром".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті