РДК і легіон "Свобода Росії" заявили про повний контроль над Новою Таволжанкою на Бєлгородщині

Російський добровольчий корпус і легіон "Свобода Росії" заявили про повний контроль над Новою Таволжанкою в Білгородській області РФ. Про це 5 червня в Telegram заявили представники РДК.

"Нова Таволжанка, як і раніше, не цікавить ні регіональну, ні федеральну владу. Єдину владу в покинутому СМТ представляють сили РДК", - заявили російські опозиціонери.

Причому один із представників цього підрозділу заявив, що це селище вони контролюють уже не перший день. До початку бойових дій у Новій Таволжанці проживали близько п'яти тисяч жителів.

"Доля Росії за межами МКАД не хвилює тих, хто живе в межах Садового Кільця, Барвихи, Нової Риги або Рубльовки, а в місцевої влади давно немає ніякого контролю над ситуацією. Тому діємо ми!" - додали в Російському добровольчому корпусі.

При цьому влада Білгородської області підтвердила, що вона не має доступу до цього населеного пункту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час боїв на Білгородщині знищили командира оперативного угруповання "Бєлгород".

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті