Рашисти змінюють етнічний склад на окупованих територіях - Маляр

Російські загарбники депортують населення із проукраїнськими поглядами з окупованих територій, заміняючи їх етнічними меншинами з росії. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

"Найбільш активно заходи проводяться у Луганській області. З цією метою урядом рф ініційовано масштабне переселення з віддалених регіонів росії значної кількості осіб різних національностей, переважно  малозабезпечених верств населення. Переселенцям з росії на тимчасово окупованій території України всіляко сприяють місцеві російські окупаційні адміністрації, які забезпечують негайне розміщення сімей прибулих, працевлаштування, надання доступних (пільгових) кредитів на придбання житла, розвиток бізнесу тощо", - розповіла Маляр.

Як повідомлялося раніше, у січні мер Маріуполя Вадим Бойченко заявляв про наявність 30 тисяч завезених рашистів у місті

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті