Рашисти завдали щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі Харкова та області

Російські військові під ранок, 11 квітня масштабно атакували критичну інфраструктуру міста Харків та області. Про це повідомив очільник Харківшини Олег Синєгубов у своєму ТГК.

"Окупанти завдають ударів по Харкову", - написав він о 05.03.

Пізніше Синєгубов зазначив, що "окупанти завдали щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі міста Харків та області". 

"Станом на зараз - постраждалих немає. Інформація оновлюється", - додав він о 05.38. 

За його інформацією, вже зафіксовані перебої із електропостачанням.

Як повідомлялося, вночі 11 квітня в росії було зафіксовано виліт 9-х бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому «Оленья» (Мурманська область). Близько 4:00 літаки запустили крилаті ракети в напрямку України. В країні було оголошено масштабну повітряну тривогу.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті