Рашисти за добу здійснили 77 ударів по 16 населених пунктах Запорізької області

Минулої доби військовослужбовці РФ здійснили 77 ударів по 16 населених пунктах Запорізької області. Про це у Телеграм повідомив голова ОВА Юрій Малашко.

"74 артобстріли прийшлися по території прифронтових міст та сіл, зокрема Гуляйполя, Залізничного, Малої Токмачки, Малинівки, Новоданилівки, Преображенки, П'ятихаток, Лобкового та Степового. Також ворог завдав авіаційний удар по Оріхову й Роботиному та обстріляв з РСЗВ Степногірськ", - повідомив він.

"Надійшло 11 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Без постраждалих", - констатував глава області.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті