"Путін сам це зробив". Терорист Гіркін пожалівся, що Володін -"п*дераст", а Матвієнко - "божевільна бабуся"

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) у соцмережі назвав керівника Держдуми РФ В'ячеслава Володіна "педерастом", а спікера Ради федерацій Валентину Матвієнко "божевільною бабусею".

"Фактично президент у нас поки що лідер нації. І буде таким поки не помре або його не повалять. Або сам не піде, не скаже, що він втомився… Іншого у нас немає. І він сам створив таку чудову систему – віце-президента у нього немає, на посаді керівника Держдуми – педераст, бабуся божевільна – на чолі Сенату", - сказав він.

"Податківець абсолютно непопулярний сидить на чолі уряду. Всі фігури, які формально можуть його замінити - у разі чого - вони всі або взагалі непопулярні або анекдотичні. Він (путін, - ред.) сам це зробив", - додав терорист.

Як повідомлялося раніше, терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) у соцмережі назвав російських генералів "повними кретинами", звинувативши їх у провалі наступу під Вугледаром.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті