Путін проговорився, що російська армія втратила близько 360 тис військових з початку повномасштабної війни в Україні

Російський диктатор путін фактично визнав, що армія РФ втратила в Україні близько 360 тисяч осіб з початку повномасштабної війни в Україні. Відповідні цифри він озвучив під час своєї "прямої лінії" 14 грудня.

"На фронті зараз 617 тисяч військових", - сказав путін.

Після його слів російські пабліки одразу ж зробили свої підрахунки: "Усього було 244 тисяч мобілізованих і 486 тисяч добровольців, плюс армія в 250 тис., яка в лютому зайшла в Україну. Нескладно порахувати, що втрати становлять 363 тисячі".

У коментарях росіян, які мають стосунок до війни, підкреслюється, що при цьому ротацій не було, тобто різниця в цифрах становить саме втрати.

Раніше з посиланням на Генштаб ЗСУ повідомлялося, що Сили оборони України за минулу добу знищили 1300 загарбників, збільшивши загальні втрати в живій силі країни-агресора до 342800 осіб.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті