Пригожин зізнався, що ПВК "Вагнер" не в змозі атакувати будь-що як мінімум два місяці

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин розповів у коментарі своїй пресслужбі, що "ПВК "Вагнер" з 25 травня знімається з позицій у Бахмуті, і жодні пункти, у тому числі Хромове Донецької області, атакувати не має наміру протягом як мінімум двох місяців.

"Ми передаємо свої позиції міністерству оборони, і з 25 числа залишаємо зону бойових дій. Ми воюємо 428 днів, тому всі завдання, які будуть виконуватися далі, виконують "відважні підрозділи" міністерства оборони. А ми виходимо в польові табори - з 1 червня ні одного бійця ПВК "Вагнер" на передньому краї не буде. Доти, доки не пройдемо переформування, дооснащення та донавчання. Тому вкидання про те, що ПВК "Вагнер" щось штурмує, будуть фейками в найближчі два місяці", - заявив Пригожин

Нагадаємо, речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий спрогнозував повний розгром ПВК "Вагнера".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті