По Нікополю окупанти завдали масованого удару з артилерійських систем

Дніпропетровщина cьогодні вранці, 18 липня, знову потрапила під обстріл окупантів. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"7.33. Нас знову обстріляли... Російські війська кілька разів за ніч ударили з РСЗВ по Нікополю", - пише Резніченко.

Він зазначив, що окупанти скерували понад 60 снарядів на житлові квартали та міську інфраструктуру.  

"Попередньо, поранена одна людина. Це 75-літня жінка. Вона у лікарні", - повідомив голова Дніпропетровської ОВА.

За його словами, зруйновані з десяток приватних житлових будинків. Пошкоджено водопровід та газопровід  на одній з вулиць. Зачепило лікарню, промислове та енергетичне підприємства, порт.

"На місці працюють фахівці різних служб. Відновлюють понівечені мережі та з’ясовують масштаби руйнувань", - пише Валентин Резніченко.

Статті

Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Всі статті