"Паротяги мчать до Перемоги": "Укрзалізниця" проведе незвичний вікенд для любителів активного відпочинку

"Укрзалізниця" проведе паровозний вікенд для любителів активного відпочинку та залізничних фанатів. Про це УЗ овідомляє у Телеграм.

18-20 серпня у місті Гайворон відбудеться культурно-мистецька акція "Паротяги мчать до Перемоги", присвячена збереженню та популяризації історичної спадщини українських залізниць, розвитку легендарної Гайворонської вузькоколійки та туристичного потенціалу краю. 

На гостей заходу очікують: 6 справжніх, діючих паровозів з різних куточків нашої країни; поїздки туристичними поїздами під паровозами; фотосесії з паротягами; парад паровозів.

Також на гостей чекають захопливі екскурсії старовинним містом залізничників, патріотично-мистецькі заходи на підтримку ЗСУ, наметове містечко на березі мальовничого Південного Бугу, прогулянка з дикими конями та багато іншого.

Квитки на ретро-поїзди вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укралізниці та в касах вокзалів. Середня вартість квитка на ретро-поїзд в обидва напрямки — 230 грн для дорослих і 172 грн для дітей до 14 років.

Для зручного доїзду до Гайворона УЗ призначила  курсування безпересадкових вагонів сполученням Київ - Гайворон та Львів - Гайворон. 

Відправлення з Києва та Львова в добу 17, 18, 19 серпня о 23:00 та 18:45 відповідно, прибуття — 08:48. Відправлення з Гайворона 18, 19, 20 серпня о 21:05, прибуття в Київ — 08:22, у Львів — 11:40. Квитки вже у продажу.

Детальна інформація щодо культурно-мистецької програми, туристичних маршрутів - у чат-боті Гайворонської міської ради.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті