Окупанти закривають виїзд з Бердянська з 1 березня – ЦНС

Рашисти закривають виїзд з окупованого Бердянська з 1 березня. Про це повідомив "Центр національного спротиву" (ЦНС) 19 лютого.

"З 1 березня набувають чинності нові правила окупаційної влади у Бердянську, які фактично закривають виїзд з міста", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що ворог не контролює ситуацію в місті, саме тому вводить нові обмеження. Так, намагаючись припинити партизанську діяльність, окупанти змушують оформлювати перепустки для пересування за межі міста.

"Фактично це означає заборону для виїзду всім, кого росіяни вважають не лояльними, – сказано в повідомленні. – Таким чином, москва продовжує перетворювати тимчасово окуповані території на в’язницю просто неба".

Раніше повідомлялось, що в окупованому Бердянську спалахнула пожежа на базі відпочинку, яку рашисти перетворили на шпиталь.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті