Окупанти за добу 26 разів атакували на Авдіївському напрямку і 24 рази проривалися на Новопавлівському - Генштаб

Російські війська 26 разів атакували на Авдіївському напрямку і 24 рази наступали на Новопавлівському, загалом за минулу добу відбулося 78 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 16 березня. 

У зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця", на Куп'янському напрямку, Силами оборони відбито 3 атаки противника біля населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 9 атак противника поблизу населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни і Роздолівка на Донеччині, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку нашими захисниками відбито 3 атаки противника неподалік населених пунктів Андріївка та Кліщіївка Донецької області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія", на Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 26 атак ворога у населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Первомайське.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки, де ворог, за підтримки авіації, 24 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти 7 разів атакували позиції наших захисників біля Старомайорського на Донеччині та Роботиного Запорізької області.

У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса", що на Херсонському напрямку, ворог не полишає наміру вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, минулої доби здійснено 3 безуспішні штурми позицій наших військ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

Нагадаємо, Умєров показав, як відбувається будівництво оборонних споруд на Запорізькому напрямку. 

 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті