Окупанти прицільно вдарили в місце збору для евакуації в Херсоні, загинув мирний мешканець, двоє травмовані

Окупанти обстріляли в Херсоні місце збору для евакуації, внаслідок чого залинув мирний мешканець 8 червня. Про це повідомив Офіс генпрокурора України у своєму Телеграм-каналі.

"За даними слідства, 8 червня російські військові обстріляли обласний центр та населені пункти у Херсонському районі, – сказано в повідомленні. – Через прицільні удари окупантів під час проведення евакуаційних заходів у місті загинула цивільна особа. Ще двоє людей отримали травми. Дані уточняються".

Зазначається, що, крім того, в одному із сіл області через обстріли травмовано чотирьох місцевих мешканців. Пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури.

Раніше повідомлялось, що росіяни обстрілюють центр і прибережні території Херсона, соцмережі повідомляли про загиблих і поранених.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті