Окупаційна влада "ЛНР" віддала найкращі шахти Луганської області "в оренду" ростовській фірмі, пов'язаній із Медведчуком

Ще п'ять перспективних шахт окупованоїчастини Луганської області влада "ЛНР" віддала "в оренду" російським компаніям. Про це написав ватажок "республіки" Леонід Пасічник у себе в Телеграм.

Цього разу під управління пов'язаного зізрадником Батьківщини Віктором Медведчуком Торговим домом "Донське вугілля" було віддано 5 шахт першої групи, тобто перспективні підприємства.

Також "орендарю" дісталися два ремонтні заводи і три збагачувальні фабрики. "Міністр палива, енергетики та вугільноїпромисловості ЛНР" Денис Ярош уточнив, що в оренду інвестору переходятьшахти "Самсонівська-Західна", "Довжанська Капітальна", "Комсомольська", "Шахта імені Вахрушева", "Шахта імені Фрунзе", а також Краснодонський ремонтно-механічний завод, Ровеньківськийремонтно-механічний завод, центральні збагачувальні фабрики "Самсонівська", "Свердловська", "Вахрушівська".

Ватажок "ЛНР" пообіцяв надати "інвестору"будь-яку допомогу і підтримку. Він нагадав, що це вже другий договір оренди української власності російськими власниками. 

Як повідомляв "ОстроВ", раніше "в оренду" росіянам було віддано шахту "Білоріченська", ГЗФ "Білоріченська" і виробничийпідрозділ "Краснодонське вантажно-транспортне управління". 

Журналісти "РБК-Україна" з'ясували, що ТД "Донське вугілля" через серію прокладок пов'язаний зі зрадником Батьківщини Віктором Медведчуком.

Статті

Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Всі статті