Окупанти на Луганщині кілька місяців не одержують виплат – Гайдай

Російські окупанти, які перебувають у Луганській області, кілька місяців не одержують обіцяних виплат. Про це 30 жовтня у Telegram повідомляє голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Бойовики вже не один місяць не можуть отримати призначені виплати. Хоча знають, що попри все, нова "лада" буде. Є сенс боротися", - заявив чиновник.

Також Гайдай зазначив, що окупанти досі не виплатили жителям обіцяні компенсації за знищене житло у Сєвєродонецьку. При цьому в місті все ще живе близько 10 тисяч людей, хоча житловий фонд зруйнований на 80%, а інфраструктура просто відсутня.

"Однак за чотири місяці окупації ніхто навіть не думав нічого відновлювати, навіть для пропаганди. Заявили перед псевдореферендумом про виплати компенсацій за зруйноване житло, але люди грошей так і не побачили", - заявив голова ОВА.

Нагадаємо, напередодні Генштаб також повідомив, що "ЛНРівські" бойовики сидять без зарплати.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті