Нідерландська розвідка попереджає про можливі російські теракти на енергетичних об'єктах у Європі

Директор нідерландської військової розвідки Ян Свілленс заявив, що російські диверсанти готують серію терактів на енергетичних об'єктах у кількох країнах Європи. Про це повідомляє агентство NOS.

За даними розвідників, рашисти склали карту з об'єктами енергопостачання Нідерландів, аби знати, які об'єкти вони можуть уразити. 

Також відомо, що російський корабель у Північному морі кілька місяців тому намагався зібрати дані про вітрові електростанції.

«Це було вчасно розпізнано та ми відреагували належним чином. Це дає нам зрозуміти, що загроза для Нідерландів менш масштабна, ніж здається спочатку», - сказав Ян Свілленс.

Крім вітряних електростанцій, росія також буде зацікавлена ​​в картографуванні інтернет-кабелів і газопроводів.

Як повідомлялося раніше, МЗС ФРН "не рекомендує" громадянам відвідувати росію, особливо 6 регіонів. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті