У росії актору Михайлу Єфремову відмовили в умовно-достроковому звільненні через порушення режиму в колонії

У Росії акторові Михайлу Єфремову відмовили в умовно-достроковому звільненні через порушення режиму в колонії в Бєлгородській області, де російський актор відбуває покарання. Про це пише телеграм-канал Mash.

Кілька місяців тому керівництво ІК-4 затвердило прохання артиста про умовно-дострокове звільнення, і він почав підготовку до процедури. Але під час перевірки в установі з'ясувалося: Єфремов запізнився на "обов'язковий захід" у колонії, через що отримав догану. Тому прохання про УДЗ до Олексіївського районного суду так і не відправили.

Адвокат актора заявив Mash, що жодної внутрішньої комісії не було, як і прохання від його клієнта. При цьому в суді розповіли: прохання про умовно-дострокове мало прийти ще в березні.

ДТП за участю Єфремова сталася ввечері 8 червня 2020 року. Jeep Grand Cherokee вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з Lada, водій якої - Сергій Захаров - зазнав важких травм і помер у лікарні. Після ДТП Єфремов сам вийшов з машини, його затримали і відправили на огляд. З'ясувалося, що актор був п'яний. На початку вересня 2020 року суд визнав актора винним в аварії і засудив його до 8 років колонії, а за місяць скоротив строк покарання до семи з половиною років.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті