"Народний міліціонер ЛНР" з Тюмені, який зґвалтував мешканку Маріуполя за відмову виїхати до росії, отримав підозру

Підозру отримав представник "народної міліції ЛНР", який у Маріуполі зґвалтував жінку за її відмову виїхати до росії. Про це повідомив Офіс генпрокурора України у своєму Телеграм-каналі 25 жовтня. 

"За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора ідентифіковано і повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни учаснику незаконного збройного формування (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 51-річний громадянин РФ з Тюмені з березня 2022 року перебував в окупованому Маріуполі, у складі 4-ої окремої мотострілецької бригади (в/ч 74347, підрозділ так званої "народної міліції ЛНР")", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що навесні 2022 року в Маріуполі підозрюваний, відкрито демонструючи вогнепальну зброю, увійшов до підвального приміщення житлового будинку, де знайшли прихисток цивільні громадяни України. Почувши від однієї з жінок про небажання виїздити до росії, він навів на неї вогнепальну зброю, погрожуючи розстрілом, наказав віддати паспорт і змусив прослідувати за ним у житловий будинок. Там він наказав жінці зняти весь одяг, незважаючи на холод внаслідок тривалої відсутності опалення і вікон, а потім зґвалтував.

Раніше повідомлялось, що на 15 років відправився до тюрми бойовик-садист з Донеччини, який виводив на "розстріл" мешканців Херсонщини.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті