На поштову марку, присвячену "Гвардії наступу", потрапив момент порятунку шестирічної дівчинки з Бахмута

На поштову марку, присвячену "Гвардії наступу", потрапив момент порятунку шестирічної Арини з Бахмута. Про це з посиланням на пресслужбу Донецької обласної поліції повідомив Телеграм-канал "Донбасс.Важно" 10 травня.

"На зображенні – поліцейський із Донеччини Павло Дяченко під бомбами евакуює шестирічну Арину, – сказано в повідомленні. – Незадовго до порятунку біля будинку Арини розірвався снаряд".

Уточнюється, що мама дівчинки була на восьмому місяці вагітності і її евакуювали раніше. Арина залишилася з дідусем і бабусею. Щоб об'єднати сім'ю, поліцейські підрозділу "Білий Ангел" повернулися за старшою донькою. Сім'я Арини пережила три "прильоти", один з її близьких був поранений.

Раніше повідомлялося, що "Укрпошта" анонсувала випуск марки, присвячену річниці повномасштабної війни.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті