На Кримському мосту тимчасово обмежили проїзд, перевірені авто продовжують затримувати

На Кримському мосту тимчасово обмежили проїзд 3 травня, мешканців просять не панікувати. Про це з посиланням на місцеві пабліки повідомило "Дзеркало тижня".

"Кримські пабліки повідомляють, що рух призупинили для "проїзду важливої техніки", – сказано в повідомленні. – Це спричинило затор з десятків легковиків. На пунктах пропуску у водіїв перевіряють документи".

Уточнюється, що людей просять не панікувати, проте в оглядових пунктах збирається черга з уже перевірених машин. Огляд водіїв і транспорту триває, але перевірені авто поки все одно не пропускають.

Раніше з посиланням на Головне управлінні розвідки Міноборони України повідомлялось, що якщо відрізати Крим від росії, окупанти самі підуть на "жест доброї волі".

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті