У "ДНР" на 9 травня збирають "Безсмертний автополк" на Савур-Могилі

У квазіутворенні «ДНР» 9 травня замість російської пропагандистської ходи «Безсмертний полк», яку скасували на території РФ, планують провести «автополк». Про це 1 травня пишуть місцеві сайти, цитуючи представника організації «Молода республіка» Артура Гасанова.

«Цього року ми проводимо “Безсмертний автополк” 9 травня і також розгортатимемо георгіївську стрічку, найімовірніше, на Савур-Могилі, завдовжки 400 метрів», - цитують Гасанова.

За його словами, в «автополку» братимуть участь усі некомерційні організації «ДНР», очікується близько 30-40 автомобілів. Чекають також звичайних громадян, але поки «обговорюють координаційні питання».

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті