Медведєв знову образився на Європу. Пропонує вивезти дипломатів РФ і погрожує "цілком певними подіями"

Заступник путіна в Раді безпеки РФ Дмитро Медведєв образився на рішення митної служби Євросоюзу не пропускати росіян до Європи на особистих авто, з валізами і смартфонами. Про це Медведєв пише у своєму Телеграм-каналі.

"Що з цим робити? Вже точно не вводити відповідні обмеження для громадян Євросоюзу. Ми не расисти на відміну від багатьох керівників тих країн, чиї родичі служили в СС... Краще було б просто на певний час призупинити дипломатичні зносини з ЄС. І вивести дипперсонал у нашу країну", - пропонує Медведєв як крок у відповідь.

"Ось тоді-то марнославні придурки в Брюсселі колективно і густо накладуть у свої штани (і спідниці, звичайно). Бо посольства евакуюють перед цілком певними подіями. Хто його знає, на що ще здатні ці орки у ватниках із безкрайнього Мордора", - заявив Медведєв.

Як повідомлялося, Єврокомісія підтвердила, що росіянам заборонено в'їзд до країн Євросоюзу на особистих автомобілях, зареєстрованих у РФ, оскільки це буде розцінюватися як заборонений імпорт.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті