Львівська область відправила ще 14 пікапів на передову

Керівництво Львівської області разом із американським фондом "Help Heroes Of Ukraine" передали на фронт 14 автомобілів класу "пікап". Про це розповів голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у своєму телеграм-каналі 26 вересня.

"Ще 14 пікапів вирушили сьогодні зі Львівщини до наших захисників на різних фронтах у межах ініціативи «1000 автомобілів свободи». Це перша партія машин, які придбав американський благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine. Загалом передадуть 100 автомобілів. Загальна вартість – 1 мільйон доларів. Їх відправлятимуть поступово, адже автівки зі США в Україну доправляють спершу морем, а тоді і сушею – це триває до 4 тижнів", - написав Козицький.

Зазначається, що фонд "Help Heroes Of Ukraine" створили українці в Чикаго у перші дні війни. За 7 місяців їм вдалося надати допомогу на 15 мільйонів доларів.

Як повідомлялося раніше, Туреччина передала Україні 50 бронеавтомобілів із посиленим протимінним захистом

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті