Кремль запевняє, що ніякого теракту на ЗАЕС росія не готує, тому що представники МАГАТЕ "все бачили"

Заява президента України Володимира Зеленського про те, що росія готує теракт на Запорізькій АЕС, "не відповідає дійсності". Про це заявив 22 червня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, - повідомляють росЗМІ.

"Це чергова брехня. Ви знаєте, щойно були контакти з МАГАТЕ там, на місці. Вельми висока оцінка з боку МАГАТЕ. Вони все бачили - все, що хотіли бачити", - запевнив Пєсков.

За його словами, найближчим часом відбудуться контакти між керівником МАГАТЕ Рафаелем Гроссі та главою Росатома Олексієм Лихачовим.

Пєсков також запевнив, що "взаємодія з агентством з атомної енергії триває, і у Москви є зацікавленість у ній". 

Як повідомлялося, Зеленський попередив, що окупанти планують теракт на Запорізькій АЕС із викидом радіації. Вони все підготували для цього.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті