"Колимажні м'ясні штурми": Лиховій пояснив, чому росіяни штурмують на квадроциклах, багі й гольф-карах в районі Роботиного

Російські окупанти використовують багі, гольф-кари і квадроцикли на полі бою, бо намагаються оминути мінні поля, а також через те, що Сили оборони активно знищують їхню військову техніку. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону "Єдині новини" 9 березня.

"Це свідчить про те, що ми вибиваємо їхню бронетехніку, їхні танки, бронемашини, БТРи, і вони змушені пересідати вже на колимаги. І ми про це говоримо - що у них колимажні м’ясні штурми", - сказав Лиховій.

Він також зазначив, що масове використання подібної техніки на полі бою говорить про те, що росіяни намагаються обійти мінні поля, мінні шлагбауми і пройти по них без підриву, доставляючи свій особовий склад на Роботинському напрямку.

За словами Лиховія, подібна підбита техніка окупантів вже рахується десятками.

Один із Телеграм-каналів розмістив відео, на якому російського військовослужбовця, який їде на баггі, після влучання розриває на шматки.

"На Запорізькому напрямку бійців чи то в штурм, чи то ще за яким завданням відправили в чисте поле на відкритому багі. Приліт не забарився - тіла і частини тіл розкидані навколо авто. Снаряд влучив просто в ціль. Навіщо і чому бійці вирушили у відкриту місцевість без підтримки арти - питання риторичні", - йдеться в повідомленні.

Раніше Лиховій повідомив, що просування ворога на Авдіївському напрямку припинено.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті