Кількість жертв у Туреччині та Сирії внаслідок землетрусу зросла до 23 700 осіб

У Туреччині та Сирії внаслідок землетрусу 6 лютого загинуло вже 23 700 осіб. Про це повідомляє видання The Guardian.

Бригади екстрених служб у п’ятницю здійснили серію рятувальних робіт у Туреччині, витягнувши кількох людей з-під завалів через чотири дні після катастрофічного землетрусу магнітудою 7,8, який забрав життя понад 23 000 людей у Туреччині та Сирії.

У великому регіоні температура залишається нижче нуля, і багатьом людям немає де сховатися. Уряд Туреччини роздав мільйони гарячих страв, а також наметів і ковдр, але продовжує надавати допомогу усім постраждалим.

Як повідомлялося раніше, Україна запропонувала допомогу Туреччині у проведенні рятувальної операції.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті