РФ зранку вдарила по багатоповерхівці у Вовчанську на Харківщині, є загиблий

Російська окупаційна армія вранці 20 квітня атакувала місто Вовчанськ Харківської області. Унаслідок цього загинула людина, є постраждала. Про це повідомив у Телеграм очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зазначається, що близько 8-ї ранку російські війська влучили у 9-поверхівку та приватний будинок. Унаслідок цього постраждала 60-річна жінка.  

Крім цього, через влучання по приватному домоволодінню на місці загинув 50-річний цивільний чоловік. 

"Усі деталі та обставини події продовжують з‘ясовуватися", - додав Синєгубов.

Нагадаємо, У Дніпрі на місці російського удару виявили тіло третього загиблого, загалом атака росіян по Дніпропетровській області 19 квітня обірвала життя 8 людей.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті