Із Невського на Луганщині після бомбардувань рашистів евакуювали ще трьох громадян

У Невському на Луганщині після російських бомбардувань поліція евакуювали ще трьох громадян. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор 29 грудня.

"Вчора російська авіація здійснила щонайменше 20 ударів з неба по деокупованому с. Невське. Унаслідок бомбардувань поранення отримав 70-річний чоловік, повністю зруйновано 5 приватних будинків. Сьогодні, коли безпекова ситуація дозволила, поліцейські виїхали до населеного пункту, де слідчі задокументували всі обставини, вилучили уламки та зібрали докази воєнного злочину армії рф", - пише Лисогор.

За його словами, співробітники поліції евакуювали пораненого дідуся до медичного закладу, а 69-річну жінку з її 48-річною донькою -  до родичів, адже їх будинок було зруйновано.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті