Гуменюк розповіла про тактику росіян під час сьогоднішньої атаки

Сьогоднішня масована ракетна атака росіян по Україні відрізняється від обстрілу 29 грудня, оскільки маршрути ракет були трохи інші. Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телеканалу Київ 24 2 січня.

"Ця атака була спрямована дещо на інші регіони України. Якщо минулого разу, 29 грудня, південь зачепило досить потужно, то цього разу тут ракети фактично не фігурували. Дуже мала кількість ракет дуже швидко проходила нашу зону відповідальності й фактично не було навіть часу зреагувати на їх знищення", - зазначила Гуменюк.

Також вона додала, що система протиповітряної оборони працювала в насиченому та інтенсивному режимі, оскільки дійсно розуміли, що маршрути прямування ракет можуть бути дуже складними.

Як повідомлялось раніше, українська ППО збила сьогодні 72 російські ракети з 99, зокрема 10 "Кинджалів".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті