Губернатор Бєлгородської області велів закрити торгові центри "поки до кінця дня"

У Бєлгородській області РФ закрили торгові центри 14 березня. Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков у Телеграм.

"Було багато звернень від вас закрити торгові центри. Це ми вже фактично зробили - вони зараз закриваються. Ми домовилися, що поки до кінця дня. У наступні дні все залежатиме від оперативної обстановки", - написав Гладков.

Він також закликав жителів області якомога менше їздити в транспорті.

"Розумію, що повністю виключити пересування в транспорті неможливо, але будьте, будь ласка, обережні. Якщо є хоча б найменша можливість, то перенесіть цю поїздку на один або два дні", - написав губернатор.

Раніше з Бєлгорода повідомили про вибух на вокзалі, а з Тьоткіно Курської області - про українську ДРГ.

Раніше також повідомлялося, що РДК, легіон "Свобода Росії" і "Сибірський батальйон" виступили зі спільним зверненням до губернаторів Курської та Бєлгородської областей.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті