"ГовориТи". У Києві відомі актори театру і кіно проведуть майстер-класи та воркшопи, щоб зібрати кошти для підтримки дітей

Благодійний культурно-освітній інтенсив "ГовориТи" відбудеться у Києві 29 і 30 серпня. Про це повідомила засновниця фонду "Мистецький український рух" акторка Марина Кошкіна.

Захід проходитиме упродовж двох днів, перший з яких буде присвячений театру, а інший - кіно. Це сукупність творчих зустрічей, майстер-класів та воркшопів, коротких лекцій, надихаючих розмов з митцями, які творять сучасне українське мистецтво.

 

Серед гостей театральні режисери: Іван Урисвський, Давид Петросян, Ростислав Держипільський та Олександр Книга. Модератор розмови - Дмитро Весельський. Серед кінорежисерів: Наріман Алів, Олесь Санін, Катерина Горностай, Мирослав Латик та Валентин Шпаков.  

Також актори кіно та театру: Олександр Рудинський, Ксенія Жданова, Віталіна Біблів, Наталя Доля, Юрій Кулініч, Роман Луцький, Наталя Бабенко, Даніїл Мірєшкін та ін.  

Усі зібрані кошти будуть перераховані на потреби фонду Мистецький український рух, який створений з метою підтримувати творчий розвиток дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також надавати матеріальну і ментальну протекцію людям усіх творчих професій та їхнім сім`ям.
Всі деталі і програма - за посиланням на сторінці у Фейсбук.

Мистецький український рух (МУР) було засновано заслуженою актрисою України Мариною Кошкіною. Це благодійний фонд створений з метою підтримувати творчий розвиток дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також надавати матеріальну і ментальну протекцію людям усіх творчих професій та їхнім сім`ям. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті