Голова Донецької ОВА анонсував створення Маріупольської військової адміністрації

В Україні вже найближчим часом можуть вирішити питання створення Маріупольської військової адміністрації. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Facebook 13 березня. 

"Найближчим часом буде вирішено питання створення Маріупольської військової адміністрації. Це ситуація показова, і цілком можливо, що саме так відбуватиметься і в інших громадах у разі поновлення роботи місцевих рад, обраних на виборах 2020 року" , - написав Кириленко. 

Він нагадав, що депутати Маріупольської міськради жодного разу не збиралися на засідання від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. За його словами, 11 березня замість запланованого засідання було проведено "депутатський день". 

Раніше депутати Маріупольської міськради зверталися до Кириленка із проханням ініціювати створення міської військової адміністрації Маріуполя. Але, при цьому, одного рішення Донецької ОВА недостатньо, для цього необхідне затвердження президента України Володимира Зеленського. 

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський створив військову адміністрацію у Чернігові

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті