Фільм «Ти мене любиш?» української режисерки Тоні Ноябрьової покажуть на Берлінському кінофестивалі

Фільм «Ти мене любиш?» української режисерки Тоні Ноябрьової буде показаний у програмі «Панорама» на Берлінському кінофестивалі. Про це повідомляє Держкіно України.

«Ігровий повнометражний фільм «Ти мене любиш?» режисерки Тоні Ноябрьової представить Україну у програмі Panorama Берлінале, де відбудеться його світова прем’єра», - йдеться в повідомленні. 

«Панорама» - програма Берлінського кінофестивалю, яка збирає фільми з усього світу з яскраво вираженим політичним, гендерним або соціальним контекстом. До неї зазвичай відбирають нестандартні стрічки, а головний приз вручає глядацьке журі. 

Фільм «Ти мене любиш?»  розповідає про дорослішання 17-річної Кіри, історія розгортається напередодні падіння СРСР та народження нової країни. 

«Це особиста історія мого дорослішання та становлення покоління. Це моя пісня про прощання з дитячими ілюзіями й про відчайдушні пошуки кохання. Я хотіла, щоб аудиторія фізично відчула, як наше минуле вислизає, немов пісок крізь пальці. Моя Кіра – символ мого покоління, першого покоління незалежної України», - зазначила режисерка. 

Стрічку зняла компанія FAMILY PRODUCTION в Україні за підтримки Держкіно у копродукції з Сommonground Pictures та скандинавським кінофондом Film i Väst.

Фільм «Ти мене любиш?» брав участь у секції Work in progress Каннського та Стокгольмського кінофестивалів на майданчиках Tallin Black Nights та Ukraine Now, які представляли сучасне українське кіно, а також був відібраний в офіційну програму Work in progress фестивалю у Сан-Себастьяні. 

Прем'єра запланована на 2023 рік.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті