"Динамо" обіграло "Фенербахче" у Стамбулі та вийшло у третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" здобуло перемогу у матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти "Фенербахче".

Рахунок на 57-й хвилині відкрив Віталій Буяльський, який вдало відкрився у воротарському майданчику суперника та в дотик спрямував м'яч у ворота.

За чотири хвилини до того "Фенербахче" залишився у меншості: Ісмаїл Юксек зніс у підкаті того таки Буяльського та отримав другу жовту картку. 

Варто відзначити і впевнені дії голкіпера "Динамо" Георгія Бущана: у першому таймі він відбив кілька небезпечних ударів суперника, а у другому парирував пенальті від Еннера Валенсії.

На 89-й хвилині матчу господарі спромоглися відіграти один м'яч: його автором став Солой, який вдало зорієнтувався після подачі з кутового. 

Виявляти сильнішого суперникам довелося у додатковий час. Мірча Луческу випустив на поле Олександра Караваєва, який на 114-й хвилині забив вирішальний м'яч.

Таким чином, за підсумком двох матчів, "Динамо" проходить до наступного раунду, де зіграє проти австрійського "Штурму". Перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудуться 2-3 серпня, а матчі-відповіді - 9 серпня. 

Ліга чемпіонів УЄФА. 2-й кваліфікаційний раунд

"Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) - "Динамо" (Київ, Україна) - 1:2

Голи: 0:1, Буяльський, 57; 1:1, Солой, 89; 1:2, Караваєв, 114.

Перший матч: 0:0.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті