Дружини мобілізованих із Курської області просять путіна повернути їхніх чоловіків назад

Дружини мобілізованих із Курської області заявили, що їхніх мобілізованих чоловіків відправляють на штурми під командуванням "ЛНР" і зажадали від путіна повернути їх додому. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами жінок, їхні чоловіки з в/ч 29303 після навчання перебували в Білгородській області, проте 3 березня їх передали до козацької бригади на території "ЛНР".

"Злагоджені підрозділи тероборони було розформовано для подальшого укомплектування штурмових загонів. Як пізніше з'ясувалося, понад тисячу мобілізованих полку тероборони Курської області перекинули до Луганської області за усною домовленістю, — кажуть на відео родички призовників. — Формально наші чоловіки перебувають у Курській області, а насправді вони вже у "ЛНР". У військових квитках не ставлять позначки про прибуття до Луганська. Їм пропонують підписувати контракти. Все це є незаконним".

Жінки послалися на слова путіна, який у своєму зверненні говорив, що мобілізовані утримуватимуть уже зайняті території, "а не будуть штурмовою піхотою".

"Просимо повернути наших чоловіків назад до пункту територіальної оборони Курської області", - додали жінки.

Як повідомлялося раніше, рідні мобілізованих із Підмосков'я поскаржилися путіну та Шойгу, що військових "кидають, як м'ясо, штурмувати укріпрайони по 5 осіб проти добре озброєних 100 осіб".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті