Десантники ЗСУ знищили підрозділ окупантів, на яких була вкрадена форма наших захнисників

Воїни десантники знищили підрозділ російських окупантів на одному з важливих напрямків. Про це повідомили у телеграм-каналі "Десантно-штурмові війська України" 5 березня.

Зазначається, що російські окупанти продовжують активні наступальні дії, однак несуть чималі втрати в живій силі та військовій техніці - захисники України успішно демілітаризовують загарбників, уміло застосовуючи заходи планування та тактику дій підрозділів.

"Так, воїни 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків. На відео зафіксовані залишки розбитого вщент ворожого підрозділу та зачистку позицій противника", - йдеться у повідомленні. 

"До речі, у більшості знищеного особового складу окупантів помічені черевики, елементи форми одягу та спорядження ЗС України. Очевидно воно було зняте з полонених або загиблих українських воїнів. Проте, Бог їх за це покарав, руками українських десантників!", - додали військові.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті