Близько сотні продуктових наборів отримали переселенці з громад Луганщини в Івано-Франківську за тиждень

В Івано-Франківську за тиждень переселенцям з громад Луганської області надано близько сотні продуктових наборів. Про це повідомила Луганська ОВА на своїй сторінці у Facebook 4 лютого.

"На цьому тижні у Координаційному центрі надання допомоги ВПО з Луганщини (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 128) 70 луганських родин, в яких є особа з інвалідністю або діти до трьох років, отримали набори продуктів та засобів гігієни від Благодійного фонду "Восток SOS", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що ця допомога надається з розрахунку один набір на родину.

"Ще 20 вимушеним переселенцям також видано продукти харчування", – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що протягом тижня ВПО з Луганщини отримували тут правову допомогу від БФ "Право на захист", консультації від фахівця Служби зайнятості. До лікарів, що працюють на базі центру, звернулось більше двох десятків людей за консультацією та направленнями для подальшого лікування.

Уточнюється, що обласний центр гуманітарної допомоги в Івано-Франківську, діяльність якого забезпечує Сєвєродонецька районна військова адміністрація, працює з вівторка по суботу з 10:00 до 15:00. Телефон: 0990161724.

Раніше повідомлялось, що у Сваляві на Закарпатті стартувала нова хвиля видачі гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті