Клуб "скривджених": Арахамія висловив версію, хто стоїть за атакою дронів на Кремль

Глава фракції "Слуга народа" Давід Арахамія висловив власну думку щодо атаки дронів на Кремль, заявивши, що це зроблено на замовлення російських олігархів, які потрапили під санкції через дії путіна. Про це він написав у телеграм-каналі 3 травня.

Арахамія визнав, що версій про дрони над Кремлем багато, але вирішив додати особисту думку, що базується на його інсайдах.

"Висловлю особисту думку, засновану на серії інсайдів. Атаку на кремль було здійснено на колективне замовлення російських олігархів, які потрапили під санкції через режим путіна. Це перша колективна гра "клубу ображених". Сподіваюся - не остання", - висловився глава фракції "СН".

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський сказав 3 травня від час пресконференції учасників саміту країн Північної Європи, що Україна не має стосунку до "атаки" безпілотниками на Кремль, про що раніше заявила російська влада.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті