Окупаційний "губернатор" Севастополя заявив про боротьбу ППО з "великою кількістю різноманітних повітряних цілей"

Російський окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв 4 січня у своєму Телеграм-каналі заявив про боротьбу ППО з "великою кількістю різноманітних повітряних цілей".

"Прошу зберігати спокій, дотримуватися заходів безпеки, залишатися в тимчасових укриттях або безпечних місцях. Головне - не перебувати на відкритому просторі. У разі роботи ППО основну небезпеку становлять осколки. Військові ведуть роботу зі знищення великої кількості різноманітних повітряних цілей", - написав він увечері 4 січня. 

За його словами, "на Глухова влучив осколок у будинок, попередньо один потерпілий, частина осколків від повітряних цілей упала в районі вулиці Мостової, на Північній стороні, в районі Монастирського шосе і Федюхиних висот".

Слідом за Развожаєвим міноборони РФ заявило в Телеграмі, що 4 січня близько 17.20 за московським часом "припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням авіаційних керованих ракет по об'єктах на території Російської Федерації". 

"Черговими засобами ППО десять українських ракет знищено над Кримським півостровом", - відзвітували в російському міноборони.

Водночас місцеві пабліки повідомляють про прильоти в низці місць. Так, за інформацією Телеграм-каналу "Крымский ветер", одна з ракет "влучила у військову частину (КП зв'язку) в Юхариній балці в Севастополі, зараз туди поїхали швидкі та пожежники".

"У район села Затишне Сакського району запросили багато машин швидкої допомоги", - повідомляє Телеграм-канал із посиланням на місцеві джерела.

Як повідомлялося, у Криму ширяться вибухи: мис Фіолент, Севастополь, Євпаторія.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті