ЗСУ продовжують наступ на півдні та не дають окупантам просунутися на Донбасі – Маляр

Сили оборони продовжують контратакувати на Мелітопольському та Бердянському напрямках і стримують наступи російських військ на чотирьох ділянках фронту на Донбасі. Про це 22 червня повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram. 

"На півдні наступ наших сил оборони триває, ми поступово просуваємося вперед, маємо часткові успіхи, відтісняємо противника і вирівнюємо фронт. На деяких ділянках просунулись вперед та закріплюються на досягнутих рубежах", - написала вона.  

Маляр зазначила, що ворог підтягує та застосовує резерви, намагається відновити втрачені позиціі, але несе великі втрати.

На сході протягом доби наші військові вели як оборонні, так і наступальні дії. Зокрема, ЗСУ продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Маріїнському напрямках.

"На жоден метр ворог не просунувся. На всіх напрямках тривають бої. Найважчі, зокрема на Лиманському напрямку в районах Діброва, Серебрянське лісництво та Григорівка Донецької області", - поінформувала заступниця міністра оборони.

Також вона додала, що ЗСУ протягом доби вели наступальні дії на напрямку Білогорівка – Діброва, мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті