Зрадник Сальдо повідомив про плани путіна захопити Херсон, Миколаїв, Одесу та Ізмаїл

Призначений Кремлем "главою" окупованої частини Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що рашисти не розлучилися з планами повторно захопити Херсон та інші міста України. Про це він сказав на з'їзді партії "Единая Россия" 28 листопада.

За його словами, про захоплення українських міст він говорив у путіним і з російськими військовими.

"Ми все зробимо, щоб повернутися в Херсон. Я розмовляв у п'ятницю з верховним головнокомандувачем, з військовими - всі рішуче налаштовані повернутися в Херсон. Ми звільнимо нашу землю. Далі буде Миколаїв, Одеса та Ізмаїл", - сказав зрадник.

Як повідомлялося, Малиновський районний суд м. Одеси визнав так званого "губернатора Херсонської області" Володимира Сальдо винним у державній зраді в умовах воєнного стану.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті