Захищаючи Україну, загинув син українського банкіра Андрія Оністрата

На фронті загинув син українського банкіра Андрія Оністрата  - Остап, який був оператором дрона в 68-й Окремій Єгерській бригаді. Про це пишуть його побратими та сам батько у стрічці Фейсбука.

"Учора загинув наш побратим Остап Оністрат, син Андрія Онистрата. Вони разом з батьком пішли на фронт. Я познайомився з ним у нас в розвідбаті у Петрівському, він був самий молодий 21 рік, я пам’ятаю його бажання відразу йти на виходи, я ще стримував його, кажу: не спіши, робота, яку ти робиш теж важлива. Він був мотивований працювати, коли інші вже повигорали. Остап у моїй пам’яті залишиться юним мужнім Героєм, який віддав своє життя за нашу неньку...", - пише Дмитро Черницький.

"... Він занадто швидко подорослішав… Я до початку війни думав, що він занадто меланхолійний і не практичний. Рік і він став абсолютно іншим …Людиною, яка приймала самостійні і складні рішення. Думаю, мені віддадуть його завтра вранці з усіма документами. Відспівувати будемо в церкві, де ми його хрестили у вівторок. Це на Смірнова- Ласточкіна. Ховати будемо у вівторок на берковцах. Знову важка ніч. Прокинувся як в моральному полоні. Не можу подітися від своїх думок", - пише Андрій Оністрат.

 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті