ЄС планує поставити в Україну майже 170 тисяч снарядів до кінця березня і працює над подальшим збільшенням обсягу постачання

До кінця березня ЄС планує поставити в Україну майже 170 тисяч снарядів і працює над подальшим збільшенням обсягу постачання. Про це за результатами розмови з головою дипломатії ЄС Жозепом Боррелем повідомив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в мережі Х (Twitter) 24 февраля.

"ЄС прийняв історичні рішення щодо надання Україні зброї, запровадження санкцій проти Росії, початку переговорів про вступ України до ЄС та підтримки Формули миру Президента Зеленського. Жозеп Боррель підтвердив повну солідарність ЄС з Україною", - написав Кулеба.

За його словами, багато подібних рішень ще попереду, і "...ми працюємо разом, щоб забезпечити їх швидке прийняття".

Раніше повідомлялось, що Боррель розкрив деталі 13-го пакету санкцій ЄС проти росії.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті