Вночі 25 березня росіяни атакували дронами Одеську і Миколаївську області

Вночі 25 березня росіяни атакували дронами Одеську і Миколаївську області, випустивши перед цим радіолокаційну ракету. Про це заявила прес-секретар Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк у ефірі телемарафону.

"Перед заходом на удар дронів, ворог працював тактичною авіацією і випустив радіолокаційну ракету Х-31П. Можливо, знищена у повітрі. Дані перевіряються", - заявила Гуменюк. 

За її словами, запуском радіолокаційної ракети росіяни намагалися знешкодити спроможність ППО.

Також прес-секретар розповіла про бойову роботу на півдні України.

"Півтори години тривала бойова робота. На наступних заходах дронів з Чорного моря ворог концентрувався на об'єктах енергетики. По 4 дрони знищено в Одеській та Миколаївській областях", - сказала Гуменюк.

Уламками збитого дрона в житловому кварталі Миколаєва, за словами Гуменюк, пошкоджено двоповерхову будівлю, 11 постраждалих, їм надана медична допомога. Три людини, за попередніми даними, в госпіталізації.

"Ворог, вишукуючи об'єкти для ураження, спрямовував дрони серед житлових будинків, тому наслідки бойової роботи можуть завдавати таких пошкоджень", - сказала Гуменюк.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті