Вдячний за ті новини, на які ми очікуємо - Зеленський подякував воїнам на Бахмутському напрямку

Президент Володимир Зеленський подякував українським воїнам, які воюють на Бахмутському напрямку, за "ті новини, на які ми очікуємо". Про це глава держави 5 червня заявив у вечірньому відеозверненні.

"Я вдячний кожному нашому воїну, усім нашим захисникам і захисницям, які дали за цей день саме ті новини, яких ми очікуємо. Бахмутський напрямок - молодці, воїни!", - сказав Зеленський.

Також президент зазначив, що "ми бачимо, як істерично росія сприймає будь-який наш крок там, усі наші зайняті позиції". При цьому завдяки таким ударам росіяни відчувають, що Україна переможе. Зеленський також особливо відзначив кілька бойових підрозділів ЗСУ.

"Це 5-та окрема штурмова бригада та 57-ма окрема мотопіхотна бригада, які вміло, рішуче та результативно захищають наші позиції, знищують окупантів і, головне, рухаються вперед. Дякую вам, воїни! Дякую всім", - додав президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський провів нараду щодо трансформації країни.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті