Зеленський провів нараду щодо трансформації країни

Президент України Володимир Зеленський провів у понеділок "тривалу і дуже змістовну нараду щодо трансформації нашої країни, нашого життя зараз і після перемоги". Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні 5 червня. 

"Об'єктивно, існують фундаментальні, безпекові, економічні, енергетичні, технологічні та просто людські питання, які потребують повних та ефективних відповідей. Саме від цих відповідей залежатиме, якою буде Україна і яким буде життя українських дітей, коли вони стануть дорослими і отримають державу від попередніх поколінь. Сильна держава, вільна держава, сучасна держава. Приємна для життя держава", - сказав він.

За його словами, "основу для цього закладаємо зараз".

"Наприклад, сьогодні у форматі "уряд, офіс, РНБО" обговорили енергетичну сферу і в широкому сенсі аграрне виробництво. Не тільки відновлення того, що в України було, а розвиток і розширення з урахуванням глобальної ролі України для продовольчої та енергетичної безпеки Європи і світу. Усі ці деталі представимо. Буде ґрунтовно", - сказав Зеленський.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті