У росЗМІ назвали, хто може очолити окуповані території України після псевдореферендумів

У росії можуть створити новий федеральний округ - Кримський, до складу якого, крім анексованого півострова, приєднають так звані "ДНР" та "ЛНР", а також окуповані частини Запорізької та Херсонської області. Про це повідомляє російське виданні "Вєдомости" з посиланням на співрозмовника у раді федерації та близьке до "уряду" окупованого Криму джерело.

Очолити новий округ може колишній очільник "Роскосмосу", ексвіцепремʼєр РФ Дмитро Рогозін, вважають джерела «Відомостей», близькі до адміністрації президента.
Пізніше прес-секретар путіна Дмитро Пєсков не підтвердив інформацію про створення Кримського федерального округу та призначення його головою Рогозіна.

«Ми ніколи не анонсуємо появу таких указів президента та таких кадрових рішень. Якщо якісь рішення щодо цього прийматимуться, ми відповідним чином вас [ЗМІ] інформуватимемо», — сказав він.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті